728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

    Χάρη στο Facebook σώθηκε ο Buck!


      

     Μέσω μιας σελίδας στο Facebook μπόρεσε ο Buck να σταθεί ξανά στα πόδια του. Πριν από λίγες μέρες, βρέθηκε χτυπημένος σε μία σακούλα σκουπιδιών από κατοίκους του Τέξας. Όταν άνοιξαν την σακούλα, αντίκρισαν τον 3χρονο ημίαιμο Buck χτυπημένο στο πρόσωπο και στο κεφάλι και τον μετέφεραν αμέσως σε κλινική ζώων στο Τέξας.
    Αντιμετωπίστηκε αμέσως από τους ιατρούς, επειδή ήταν βαριά τραυματισμένος. Με την επιπλέον φροντίδα η κατάσταση του βελτιώθηκε σύντομα, αλλά οι θεράποντες ανησυχούσαν  για το πρόβλημα στους οφθαλμούς εξαιτίας των σφαιρών, αφού ήταν πολύ πιθανό να έχει απώλεια όρασης.
    Τότε δημιουργήθηκε η σελίδα στο Facebook, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την θεραπεία του. Η σελίδα, η οποία άρεσε σε...
     περίπου 7.000 ανθρώπους, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό για την αποθεραπεία του. Έτσι ο Buck, που έχει αναρρώσει, μπορεί να επισκεφθεί τον οφθαλμίατρο, για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του.
    Δυστυχώς, τέτοια περιστατικά είναι συνήθη στο Τέξας. Χαρακτηριστικά, τον περασμένο Ιούλιο ένας μικρός σκύλος που βρέθηκε κακοποιημένος χαρακτηρίστηκε ως μία από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης στην περιοχή. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Χάρη στο Facebook σώθηκε ο Buck! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top