728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

    Μπράβο τους! Διέσωσαν τον σκύλο μέσα από το ποτάμι


    Στον Τύρναβο της Θεσσαλίας  μια γυναίκα, η Ρίτσα Γιολδάση, εντόπισε τον σκύλο που βλέπετε να στέκεται μέσα στον χείμαρρο πάνω σε μια μικρή νησίδα από βράχια. Αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική και τελικά κλιμάκιο της 8ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) έφτασε επί τόπου.
    Οι άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ. με σκάλες, σχοινιά και βάρκα προσπάθησαν να πιάσουν το σκυλί, όμως τη λύση έδωσε ιδιώτης, ο οποίος...
    έφερε γερανοφόρο όχημα με καλάθι μέχρι την όχθη του ποταμού Τιταρήσιου, και έτσι κατάφερε ένας πυροσβέστης να το πλησιάσει, να το πιάσει και να το βγάλει στη στεριά. Η πολύωρη επιχείρηση διάσωσης έληξε επιτυχώς στις 17:30, ενώ το ζώο εντοπίστηκε στο ποτάμι στις 10:00 το πρωί.
    Στο βίντεο του www.onlarissa.gr μπορείτε να δείτε πως τα ορμητικά νερά του ποταμού δεν επέτρεπαν στους διασώστες να πλησιάζουν με σκάλα ή βάρκα το ζώο.
    Όπως πληροφορηθήκαμε το φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας» μετέφερε αμέσως το σκυλί σε κτηνίατρο και εθελόντρια το φιλοξενεί προσωρινά μέχρι να βρεθεί εκείνος που θα το υιοθετήσει. Αν θα θέλατε να το υιοθετήσετε καλέστε την Αθανασία, που είναι μέλος του φιλοζωικού συλλόγου, στο τηλέφωνο: 6975620881 6975620881.
    Το ζώο γλύτωσε τον πνιγμό επειδή κάποιοι νιάστηκαν. Αυτή είναι μια από τις ειδήσεις που μας κάνουν να νιώθουμε καλά, επειδή ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος!
    Η Άννα Ξενοπούλου τράβηξε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.
    Πηγή: http://www.zoosos.gr/article/3618/diesosan-ton-skulo-mesa-apo-potami


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μπράβο τους! Διέσωσαν τον σκύλο μέσα από το ποτάμι Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top