728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

    Οι καλύτεροι φίλοι για μία ζωή (βίντεο)...

    Όσο απίθανη κι αν ακούγεται η ιστορία των δύο φίλων, είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μάλιστα, στις 10 Μαρτίου οι δύο τους διεκδικούν το βραβείο "Φίλοι για μία ζωή" στα  Crufts 2013, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως για σκύλους.
    Ο Owen Howkins είναι 7 ετών και ζει στην Μεγάλη Βρετανία. Υποφέρει από μία σπάνια γενετική νόσο,το σύνδρομο Schwartz-Jampel και είναι καθηλωμένος σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.
    Ο καλύτερος...
    φίλος του λέγεται Haatchi και έχει τρία πόδια. Όταν ήταν 5 μηνών, κάποιος τον έδεσε στις σιδηροδρομικές γραμμές και τον χτύπησε τρένο. Το πίσω αριστερό πόδι του  και η ουρά του έπρεπε να ακρωτηριαστούν. Το σενάριο της ευθανασίας ήταν το επικρατέστερο μέχρι τη στιγμή που μία φιλοζωική οργάνωση αποφάσισε να τον σώσει.
    Εδώ και ένα χρόνο ανήκει στην οικογένεια του Owen. Έκτοτε η ζωή του 7χρονου αγοριού άλλαξε. ''Όταν γνώρισα τον Haatchi και είδα πόσο δυνατός είναι, μολονότι έχει τρία πόδια, έγινα πιο δυνατός. Τον αγαπώ πολύ'' δήλωσε ο ίδιος. Χάρη στον Haatchi νιώθει άνετα και έχει γίνει πιο κοινωνικός.
    Εκτός από τον μικρό φίλο του, ο Haatchi έχει αναλάβει να βοηθήσει ως θεραπευτικός σκύλος ανάπηρους στρατιώτες και παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Οι καλύτεροι φίλοι για μία ζωή (βίντεο)... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top