728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

    Άρρωστο κουτάβι με την δική του γκαρνταρόμπα...

    Η ιστορία της μικρής Peaches έχει συγκινήσει τους φιλόζωους του Lacanster στην Αγγλία. Η περίπου δύο μηνών σκυλίτσα, ράτσας μπουλ τεριέ, βρέθηκε στους δρόμους του Blackburn. Την εγκατέλειψαν,  αφού μέρα με την ημέρα «έχανε» το τρίχωμα της, μέχρι που έμεινε τελείως... γυμνή, εξαιτίας μόλυνσης από ακάρεα. Έφθασε, μάλιστα, στο σημείο να αιμορραγεί, επειδή ξυνόταν διαρκώς. Σώθηκε  από μια...
    ομάδα φιλόζωων του καταφυγίουAnimal Care.
    «Την βρήκαμε σε κακή κατάσταση, πονούσε και ήταν αδύναμη, αλλά τώρα είναι σε καλά χέρια! Ανταποκρίνεται πλήρως στη θεραπεία» δήλωσε η διευθύντρια τουAnimal Care, Diane Lambert.
    Το Animal Care δημιούργησε ιστοσελίδα για την  Peaches η οποία «βομβαρδίζεται» με προσφορές φιλόζωων.  «Προς το παρόν, υπάρχουν δώρα αξίας άνω των 700 δολαρίων, από πουλόβερ και φούτερ μέχρι παιχνίδια και λιχουδιές» ανέφερε η διευθύντρια του καταφυγίου.Τώρα η Peaches έχει την δική της γκαρνταρόμπα: αθλητικά φουτεράκια, κοντομάνικες μπλούζες και μάλλινα πουλόβερ.«Η Peaches έχει πλέον περισσότερα ρούχα από μένα!» τόνισε η Diane Lambert.
     Η Peaches λούζεται κάθε μέρα με ειδικό σαμπουάν που κοστίζει 60 δολάρια το μπουκάλι και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Αισιοδοξούν ότι θα «δουν» το πρώτο... χνούδι στο δέρμα της σε μόλις ένα μήνα. «Πιθανότατα αρρώστησε τη στιγμή της γέννησης της. Εάν ο ιδιοκτήτης είχε ενδιαφερθεί και την είχε πάει στον κτηνίατρο- αντί να την εγκαταλείψει- δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο να ανησυχούμε για την επιβίωσή της. Ευτυχώς νιώθει καλύτερα και έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται ως... ανέμελο κουταβάκι.», είπε η Diane Lambert.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Άρρωστο κουτάβι με την δική του γκαρνταρόμπα... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top