728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

    ''Οι αδέσποτοι σκύλοι πρέπει να θανατωθούν'' λέει ο Πρόεδρος της Ρουμανίας...

    Για τους αδέσποτους σκύλους μίλησε ο πρόεδρος της Ρουμανίας την περασμένη Τρίτη. Συγκεκριμένα, σε λόγο του που προβλήθηκε από την τηλεόραση προέτρεψε την κυβέρνηση να θεσπίσει νόμο με τον...
    οποίο θα επιτρέπεται η ευθανασία σε χιλιάδες αδέσποτους σκύλους
    ''Οι άνθρωποι αξίζουν περισσότερο από τους σκύλους'' ανέφερε ο Πρόεδρος Τραϊάν Μπασέσκου σε λόγο του .
    Τόνισε πως ως πολίτης και πρώην δήμαρχος της πρωτεύουσας γνωρίζει τα προβλήματα που προκαλούν οι αδέσποτοι σκύλοι. Χαρακτηριστικά, ανέφερε την περίπτωση ενός 4χρονου αγοριού στο Βουκουρέστι που πέθανε ύστερα από δάγκωμα σκύλου. Σύμφωνα με τις αρχές, περίπου 1.100 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από αδέσποτους σκύλους στο Βουκουρέστι τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2013.
    Ο Μπασέσκου είπε ότι έχει υιοθετήσει τρεις αδέσποτους σκύλους και συμβούλεψε τους φιλόζωους να κάνουν το ίδιο. Διαφορετικά, τόνισε πως τα αδέσποτα που δεν υιοθετούνται πρέπει να θανατώνονται.
    Μέχρι στιγμής η νομοθεσία επιτρέπει την θανάτωση αδέσποτων σκύλων που είναι άρρωστοι.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    2 σχόλια:

    1. Τον κακό του τον καιρό, να του πείτε.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ποσο μισος κρυβεται πισω απο μια ''φιλοζωικη''πολιτικη ευθανασιας.Μισος εναντια στη φυσιν κατα πρωτον και κατα των ζωων δευτερευοντως.Εγω παντως διατυμπανιζω οπου βρεθω οτι οι μισουντες τους σκυλους η αλλοα ζωα και επιδιωκουν την εξαφανιση τους με οποια ψευτοεπιχειρηματα ειναι κυριως μισανθρωποι.Με την λογικη της συλλογικης ευθυνης των σκυλων για ενα θανατο και ποσους τραυματισμους-αν ειναι ετσι-πρεπει να ευθανατωσουμε εμεις 2-5 εκατ λαθρομετανεστες μαυρους ισλαμιστες γυφτους τρελλους και πολλους απο το σοι μας.Αμαν πια με τους δημοσιους αρχοντες μαριονετες της διεθνους εξουσιας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: ''Οι αδέσποτοι σκύλοι πρέπει να θανατωθούν'' λέει ο Πρόεδρος της Ρουμανίας... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top